HBO De Peel is een belangen organisatie van de huurders van Woningbouwvereniging Bergopwaarts in Deurne. Wij hadden een min of meer statische website, waar we niet tevreden over waren. Na een eerste kennismaking met Annelies Hoolmans van SiteTurn, waarin we onze gedachten over een nieuwe website op tafel hebben gelegd, kwam er vrij snel een voorstel met een nieuw ontwerp waar wij ons goed in konden vinden. Binnen enkele weken was de nieuwe website actief.

We hebben onze draai met de nieuwe website nu gevonden en zijn er zeer tevreden over. Annelies heeft een handleiding voor onze website geschreven waar we goed mee overweg kunnen. We publiceren onze beleidsplannen en jaarverslagen op de site en brengen ook actuele informatie. Binnenkort houden we ook een digitale enquĂȘte. Dit alles is natuurlijk niet vanzelf gegaan. Wij zijn tegen probleempjes aan gelopen die we, door onkunde, zelf niet direct op konden lossen.

De ondersteuning en de service die we daarbij van SiteTurn hebben ondervonden zijn van grote klasse. Op vragen kwam direct een antwoord en kwamen we er zelf niet uit werden we op weg geholpen op afstand en zelfs op ons kantoor. Wij zijn zeer tevreden, ook over de alleszins aanvaardbare tarieven die door SiteTurn worden gehanteerd. We hebben een goede keus gemaakt!
Het HBO De Peel bestuur, HBO de Peel