over siteturn annelies rondOver SiteTurn; van secretaresse naar webdesigner

Door reorganisatie van het bedrijf waar ik jarenlang tot volle tevredenheid heb gewerkt (TNO) moest ik het roer omgooien. Ik werkte al enige jaren vanuit huis voor TNO in verband met ziekte (RA) dus het was geen optie om mee naar Utrecht te verhuizen. Ik was op dat moment 52 jaar oud, dus uitzicht op een andere baan was niet zo voor de hand liggend. Toen mij de vraag werd gesteld wat ik dan zou willen gaan doen, ongeacht de financiele consequenties, zei ik meteen; 'websites maken!'.

Van je hobby je beroep maken

Hobbymatig onderhield ik als webmaster een website, maar ik wilde heel graag zelf leren wat daar nu achter zat en - indien mogelijk - er mijn beroep van maken. Na het volgen van (vele) trainingen en cursussen (vooral bij Lectric} is SiteTurn op 3 januari 2011 officieel van start gegaan met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel (toen nog met een klein flesje bubbels en een prachtige bos bloemen van mijn lieve dochter Natasja). Het onbekende avontuur kon beginnen.

En een avontuur was het. Het leren omgaan met klanten, de administratie, de nieuwe technieken. Kortom; het ondernemen. Ik heb altijd vanuit mijn gevoel gehandeld en dat doe ik nog steeds.

Persoonlijke aanpak

Ik probeer de ontwerpen altijd een persoonlijke touch te geven, zodat u ook na enige tijd nog steeds een goed gevoel heeft over uw ontwerp. Het moet 'passen'. Ik doe mijn werk met hart en ziel en dat zie je terug in de gemaakte ontwerpen. 

Portfolio

Neem gerust een kijkje in mijn Portfolio zodat u een indruk krijgt van mijn werk. En wie weet, staat binnenkort uw website hierbij. Bij Wat klanten zeggen ... kunt u zelf lezen hoe ik het er tot dusver vanaf heb gebracht.

 

ik doe mijn werk met hart en ziel