Maatwerk

maatwerk

Ontwerp

Een website moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf, dus 'op maat gemaakt'. Wilt u strak, zakelijk, kleurrijk of alles daar tussen, (bijna) alles is mogelijk. Ik inventariseer eerst uw wensen en die vertaal ik in een 'goed passende website'. Het is prettig om samen te werken aan een mooi product: namelijk een goede website die aan alle eisen voldoet en die uitnodigt om verder te kijken en terug te komen. Neem maar eens een kijkje in mijn Portfolio voor voorbeelden.

Het ontwerpen gebeurt in goed overleg met u als opdrachtgever. Het gaat natuurlijk om de inhoud, maar een aantrekkelijk ontwerp is ook belangrijk omdat de website een digitaal visitekaartje is. De tekst moet goed leesbaar zijn, de menustructuur moet logisch zijn. Kortom, je moet niet hoeven 'zoeken'.

Bouw

Natuurlijk voldoet de afgeleverde website aan de geldende normen. Er zijn meerdere redenen om een website op fouten te controleren. Zo is er minder kans op fouten in de browsers. Ik stel er prijs op dat de website ook 'onder het tapijt' netjes is, maar soms moet je een keuze maken tussen 100% valide of ontwerp; dan gaat het ontwerp voor.

Tarieven

Ik krijg vaak de vraag; 'Wat kost een website?' Het is natuurlijk niet mogelijk een bedrag te noemen zonder te weten wat er nodig is. Ik nodig iedereen altijd uit voor een persoonlijk gesprek. Je moet natuurlijk ook even aan elkaar snuffelen om te kijken of de klik er is om samen een mooi product neer te kunnen gaan zetten. En...de koffie (of thee) staat altijd voor u klaar!

Ik ben pas tevreden als u dat bent!