Beheer en onderhoud

Een Joomla! website wordt opgebouwd uit diverse onderdelen; o.a. componenten, modules, plugins en een template. Al deze onderdelen kunnen kwetsbaar zijn als ze niet goed worden onderhouden. Jammer genoeg gebruiken sommge mensen hun skills voor het hacken van websites in plaats van iets nuttigs met hun kennis te doen. 

Er worden regelmatig updates uitgebracht voor Joomla! zelf, maar ook voor de gebruikte onderdelen.

Iedere website heeft technisch onderhoud nodig: een soort APK. Joomla! websites worden ondergebracht in een onderhoudscontract indien u dat wenst: de SiteTurnMonitor©.

De SiteTurnMonitor© gebruik ik nu al vele jaren voor het onderhoud van alle websites tot tevredenheid van mijn klanten: zij hebben altijd een website die technisch up-to-date is én tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Informeer naar de voorwaarden. 

Het is  belangrijk ook de inhoud van de website goed te onderhouden. Verouderde informatie nodigt niet uit tot verder kijken op een website. U zou daardoor potentiële klanten kunnen missen. De Google bots komen regelmatig langs om te kijken of er nieuwe content is toegevoegd. Ook voor uw bezoekers is een up-to-date website een must. 

Joomla! CMS

Joomla is een CMS (Content Management Systeem) en dat betekent dat u zelf gemakkelijk de inhoud van de website kunt wijzigen, toevoegen en/of verwijderen. U kunt dat ook door mij laten doen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Informeer naar de voorwaarden.

Functioneel onderhoud in het kort

  • U ontvangt een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden op de factuur. Gewerkte tijd wordt niet afgerond; u betaalt de daadwerkelijk besteedde tijd. 
  • Aanvragen voor functioneel onderhoud (het plaatsen van teksten of afbeeldingen) gebeurt zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 24 uur (uitzonderlijke omstandigheden daargelaten).

SSL

Op al 'mijn' websites is een SSL certificaat geïnstalleerd (dat ziet u aan het groene slotje in de browserbalk). Daardoor biedt u de  bezoekers van uw website een veilige omgeving. Ook Google vindt dat belangrijk en dit wordt ook zeker meegenomen in de ranking van uw website.

beheer en onderhoud zwSiteTurnMonitor© hét onderhoudscontract

De website wordt het hele jaar technisch up-to-date gehouden (belangrijk i.v.m. veiligheid) en er worden regelmatig back ups gemaakt. Alle gebruikte componenten, modules en plug-ins worden bijgewerkt.

Het contract is een jaar geldig (vanaf het moment van de installatie van Joomla! op de 1e of de 15e van die maand) en wordt per die datum stilzwijgend verlengd met een jaar. 

De kosten voor het verlengen van de licenties voor deze componenten, modules of plug-ins vallen niet onder de SiteTurnMonitor©.

De SiteTurnMonitor© geldt alleen voor de updates. Een migratie naar een andere versie van Joomla! valt daarbuiten, evenals het plaatsen van nieuwe teksten en/of foto’s. 

De SiteTurnMonitor© geldt voor Joomla! websites die door mij zijn gemaakt. Websites die elders gemaakt zijn, worden eerst geïnventariseerd en gecontroleerd.

Uw website wordt 24/7 gemonitord zodat als er iets mis gaat er meteen ingegrepen kan worden. Soms ligt dit buiten mijn macht als er bijvoorbeeld servers uitvallen in een datacentrum.

Vraag vrijblijvend naar de tarieven en de voorwaarden. Ik kan daarna uw eerder (ook door derden) gemaakte website onderhouden. Dat betekent voor u altijd een snelle en goede service.